Expertiză și servicii complete

Una dintre principalele caracteristici ale Goodwill Energy este fiabilitatea. Datorită calității materialelor instalate și experienței specialiștilor noștri, oferim clienților noștri un serviciu remarcabil și complex în domeniul sistemelor și a parcurilor fotovoltaice.

Solicită ofertă!
Panouri pentru zile însorite

Experiența noastră

imagine-cu_panou-fotovoltaic

Peste 23.000 de panouri fotovoltaice instalate

imagine_cu_capacitatea_sistemului

Peste 5.800 kWp putere instalată.

imagine_clienti_multumiti

Peste 700 de clienți mulțumiți.

Etapele colaborării cu noi.

01

Analiză preliminară – Consultanță – Ofertare

Aveți la dispoziție o echipă de specialiști care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii pe tot parcursul proiectului.

Echipa Goodwill Energy oferă consultanța necesară în vederea desfășurări proiectului Dvs. într-o manieră corect tehnică și organizatorică. Dispunem de instrumente și expertiza pentru a vă cerceta potențialele locații, pentru a stabili cele mai potrivite opțiuni pentru instalarea panourilor, traseele de cabluri si alte detalii, pentru a efectua evaluări exacte ale locatiei dumneavoastra.

Noi vă oferim transparență, nu avem costuri ascunse. După o consultare detaliată, puteți fi sigur că veți obține echipamentul optim pentru dumneavoastră și veți economisi bani încă din prima zi, după punerea în funcțiune a sistemului.

cum-functioneaza-panourile-fotovoltaice
cum-functioneaza-panourile-fotovoltaice

02

Proiectare

Goodwill Energy oferă sisteme fotovoltaice optim proiectate pentru a se potrivi cerințelor proiectului dvs. Indiferent dacă sistemele solare sunt situate pe un acoperiș, în spații deschise, conectate la rețea sau izolate: avem o soluție personalizată pentru fiecare.

03

Montaj/Execuție/Punere în funcțiune

Asigurăm montajul sistemului cu personal calificat, iar după execuție, inginerii noștri acreditați ANRE vor pune în funcțiune instalația fotovoltaică și vor testa bună funcționare a acestuia.

cum-functioneaza-panourile-fotovoltaice
cum-functioneaza-panourile-fotovoltaice

04

Mentenanță

În cele mai multe cazuri, reparația în garanție sau, acolo unde este cazul, înlocuirea invertoarelor poate fi validată la producător doar dacă putem face dovada întreținerii anuale efectuate de o firmă specializată și certificată printr-un protocol. Lipsa întreținerii poate duce la o scădere a performanței sau o pierdere a producției din cauza „mișcării” unor corzi. Vă recomandăm cu siguranță întreținerea regulată, anuală.

Solicitare ofertă

"Sursă de energie pentru un viitor mai bun!"

Despre noi

panouri-solare

Compania noastră a fost una dintre primele din segmentul solar care a început să funcționeze în 2014, așa că astăzi avem peste 700 de referințe la nivel național. Datorită faptului că putem oferi soluții tehnice potrivite pentru toate sectoarele, clienții noștri includ companii, investitori și persoane fizice. Ne gestionăm proiectele complex, de la consultanță la planificare, de la finanțare la implementare, dar suntem mândri și de întreținerea sistemelor instalate de noi. Considerăm extrem de importante pregătirea amănunțită a proiectelor, utilizarea materialelor de calitate, managementul proiectelor și servicii de management. Deoarece de obicei oferim sprijin pentru implementarea dezvoltării planificate, proiectele noastre sunt suficient de reglementate și controlate, adică lucrăm în măsura maximă în conformitate cu reglementările legale și standarde relevante. Datorită complexității, ne ajutăm clienții și cu mai multe subiecte care nu fac parte din oferta de preț pe care o oferim, dar sunt esențiale pentru succesul proiectului sau sunt legate organic de acesta. Acestea includ, de exemplu, sarcinile de întreținere sau instruirea privind utilizarea sistemului după punerea în funcțiune.